Noa Afbouwgarantie

Restauratie stucadoor Danny De Ruig hanteert als lid van NOA de NOA-Afbouwgarantie. Tegenwoordig nemen steeds meer mensen het heft in eigen handen en kiezen zelf welke stucadoor zonder tussen komst van aannemer ze in huis nemen. Dat kan erg voordelig uitvallen omdat er geen extra provisie gerekend wordt . Om van uw droomhuis geen nachtmerrie te maken neem altijd een noa vakman zoals restauratie stucadoor Danny De Ruig.

U kunt u niet zonder de zekerheid en garantie van een erkend vakman. Daarom ontwikkelde NOA de NOA-Afbouwgarantie. Een garantie die u precies die zekerheid biedt.

Om tegemoet te komen aan de specifieke wensen en eisen van de particuliere markt zijn er nieuwe algemene consumentenvoorwaarden opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

met concrete afspraken, heldere offertes en het kwaliteits niveau vastgelegd.

De nieuwe Consumentenvoorwaarden, waarin de rechten van zowel de consument als afbouwbedrijf zijn vastgelegd.

zijn ontwikkeld in samenwerking met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Een krachtige garantie dus die staat als een huis!

De NOA-Afbouwgarantie zet een streep door de kleine lettertjes.

Als u afspraken maakt met uw NOA vakman, dan weet u precies waar u aan toe bent. Heldere offertes en duidelijke afspraken. Dat is de NOA-Afbouwgarantie. In de Consumentenvoorwaarden vindt u overigens alle garanties overzichtelijk bij elkaar.

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat alles netjes wordt afgehandeld. Met de NOA-Afbouwgarantie bent u ook in dat geval het beste af. De geschillencommissie behandelt elke situatie onpartijdig en staat in beginsel borg voor een goede afhandeling. Daar kunt u op bouwen.

Whatsapp ons direct +31 (0)6 4192 2755

Waarom De Ruig Stucadoors

Wat maakt ‘Restauratie Stucadoor Danny de Ruig' nou uniek?

- Wij zijn de stukadoors bij het tv programma Eigen Huis & Tuin.
- Wij laten ons werk netjes en schoon achter.
- Wij hebben een breed assortiment.
- Wij kunnen u helpen met het plannen van verdere verbouwing.
- Wij geven 5 jaar garantie op ons werk.
- U hoeft pas te betalen als het werk naar wens is.
- Klanten zijn tevreden met ons werk.

Bent u nog niet overtuigd, kijkt u dan gerust onder referenties en het fotoalbum om nog een betere impressie te creëren.

Contact Formulier

    CAPTCHA ImageChange Image

    noa
    Bouwbedrijf-leerbedrijf
    vca
    vgm