Danny de Ruig

ik zal mij eerst even voorstellen, mijn naam is Danny de Ruig, ik ben 30 jaar en 15 jaar werkend in het vak als stucadoor. Stucen is niet alleen mijn werk maar ook mijn passie ik vind het leuk een nieuwe uitdaging aan te gaan en sta open om nieuwe dingen te leren, daardoor ben ik vorig jaar (2014) begonnen met de opleiding Meester stucadoor bij Savantis in Veenendaal. Ik leer een heleboel nieuwe technieken, maar ook bijvoorbeeld de oude technieken van vroeger wat razend interessant is.

bent u nieuwsgierig geworden wat ik allemaal leer en doe? U kunt altijd een kijkje nemen op mijn facebook pagina van Restauratie Stucadoor Danny De Ruig of op mijn twitter account.

Bellen of mailen mag uiteraard ook.

Groet Danny de Ruig
De eerste vraag die u zich kunt stellen is: waarom zou ik met ‘Restauratie Stucadoor Danny de Ruig' in zee gaan?' Er zijn toch al zoveel stukadoors…

Het antwoord is kort en krachtig: klanten hadden het vertrouwen in ons en waren tevreden over het eindresultaat. 75% van ons werk is ontstaan uit mond tot mond reclame. Dat betekend dat mensen tevreden zijn over ons werk. Vertrouwen creëer je door woorden waar te maken, wij maken onze woorden waar met daden en staan ook bekent als een van de beste stucadoorsbedrijven van onze regio.

De Ruig Showroom

Heeft u een project of wilt u zien wat wij doen en elke diensten wij leveren? Kom dan eens langs bij De Ruig Stucadoors Showroom in Hoofddorp. Daar kunnen wij in alle rust en gemak de opties bespreken en doornemen. De koffie staat klaar en in onze showroom kunt u de mogelijkheden zien en raak overtuigd van onze expertise. Als het goed moet gebeuren, dan bent u bij ons aan het goede adres.
showroom5kopie
showroom2
showroom3
showroom1
showroom4
Wat maakt ‘Restauratie Stucadoor Danny de Ruig' nou uniek?

- Wij zijn de stukadoors bij het tv programma Eigen Huis & Tuin.
- Wij laten ons werk netjes en schoon achter.
- Wij hebben een breed assortiment.
- Wij kunnen u helpen met het plannen van verdere verbouwing.
- Wij geven 5 jaar garantie op ons werk.
- U hoeft pas te betalen als het werk naar wens is.
- Klanten zijn tevreden met ons werk.

Bent u nog niet overtuigd, kijkt u dan gerust onder referenties en het fotoalbum om nog een betere impressie te creëren.

Whatsapp ons direct +31 (0)6 4192 2755

Garantie keurmerk van de stucadoor

Kent u het gemak van een Erkend stucadoorbedrijf waar u 5 jaar garantie bij krijgt? Via ons en de Noa afbouw garantie, dus dubbele garantie tot wel 5 jaar. Of kiest u liever voor een poolse stucadoor die na afloop van de klus niet meer zijn telefoon op neemt. Of kiest u voor een stucadoor met een vast adres en altijd een specialist om op terug te vallen. Ongelukjes gebeuren en mensen maken fouten. Vakwerk ziet u, maar herkend u ook aan de manier waarop men met uw klachten omgaat.

Na geleverd werk is het altijd mogelijk dat een niet direct zichtbare klacht optreed. Weet dan waar u terecht kunt!
noa
Bouwbedrijf-leerbedrijf
vca
vgm